h2zeergrootrefreshment-438399

Coaching voor professionals

Als professional heb je hart voor je werk. Je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied, je onderhoudt contacten en je vertaalt je kennis naar adviezen. Daarnaast zorg je voor een goede organisatie van je opdrachten. 

Ieder mens heeft zijn eigen talenten.Binnen een veelzijdige functie merk je dat sommige taken je makkelijker afgaan dan anderen. Het is vervelend als er taken zijn die je te veel energie kosten. Zeker als je daardoor niet meer toekomt aan het werk waar je juist wel energie van krijgt. Coaching helpt je om deze balans goed te krijgen. Door coaching krijg je inzicht waarom bepaalde taken soms stroef lopen en wat je daaraan kunt doen. Tijdens de coaching kun je in een vertrouwde setting oefenen met vaardigheden die je lastig vind.

Reflecteren en nieuwe vaardigheden oefenen dragen bij aan groei in je functioneren. Coaching is een leertraject op maat waarin je jouw vaardigheden verder ontwikkelt. 

Dit zijn vaardigheden die je door coaching kunt ontwikkelen:

- Omgevingsbewustzijn: omgaan met de invloed van je omgeving

- Prioriteiten stellen: keuzes maken en realistische doelen stellen

- Delegeren: met vertrouwen taken aan anderen overdragen

- Adviseren: zorgen dat jouw kennis en voorstellen goed overkomen

Ben jij benieuwd of coaching jou kan helpen bij jouw vraag? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.