h2zeergrootrefreshment-438399

Schrijfcoaching

Je bent goed in je vak en je weet wat er nodig is voor je project- of beleidsadvies. Je wilt je aanpak en voortgang helder presenteren aan je opdrachtgever. Je merkt dat je dit in de praktijk lastig vindt. Schrijfcoaching helpt jou om pakkende teksten en heldere documenten op te stellen. 

Redactie en coaching

Je merkt dat je het lastig vindt om op papier te krijgen wat jij in je hoofd hebt. Je wilt dat de informatie goed overkomt. Door schrijfcoaching en redactie op jouw rapportages komt jouw kennis beter tot zijn recht. Afhankelijk van de behoefte krijg je ondersteuning en advies bij het schrijven en presenteren van je producten. De begeleiding is erop gericht om jou een stap verder te brengen in je schrijfvaardigheden, zodat jij in staat bent een goed product te leveren.

Procesbegeleiding

Je wilt een plan, rapportage of advies opstellen en hebt daarvoor de informatie van betrokkenen nodig. Je organiseert een start-up, kennis- of evaluatiesessie en wilt de begeleiding aan een ander overlaten, zodat je zelf kunt deelnemen aan de uitwisseling. In overleg wordt de aanpak voor de bijeenkomst opgesteld en gefaciliteerd. Alle betrokkenen leveren op een efficiënte manier hun input en kennis en jij verkrijgt de benodigde informatie voor je product. De informatie uit de bijeenkomst wordt overzichtelijk aangeleverd, zodat jij een goede basis hebt voor je producten. Indien gewenst worden de producten eveneens opgesteld of geredigeerd.

Aanbod op maat

Op basis van jouw vraag wordt een voorstel gedaan voor de begeleiding of coaching en een offerte op maat opgesteld.