h2zeergrootrefreshment-438399

Coaching voor vrouwen

SheWise, coaching voor vrouwen

Jij bent een vrouw en wilt op je eigen wijze invulling geven aan je leven. Je wilt je talenten ontplooien en op een zinvolle manier inzetten. Je vindt tijd met je gezin en famillie belangrijk.

Je merkt dat de verschillende rollen in je leven, de rol van partner, moeder, dochter of vriendin, soms met elkaar in conflict komen. Je vraagt je af hoe je je tijd en aandacht verdeelt als het druk is op je werk, maar je er ook wilt zijn voor je gezin. Je vindt het belangrijk om fit te blijven en activiteiten te blijven doen die je plezier geven.

Als je merkt dat je steeds vermoeider wordt en je erg opziet tegen bezigheden die je normaal zonder moeite doet, dan is de kans groot dat je in één of meer van je rollen energie kwijtraakt.

Door de Shewise workshops en coaching krijg jij weer grip op jouw leven. Je weet wat je te veel energie kost en beseft wat voor jouw belangrijke prioriteiten zijn. Je weet welke keuzes je wilt maken en durft stappen te zetten. Of je nu meer of juist minder wilt werken. Of je nu gaat voor een carrière of de tijd neemt om nu van je gezin te genieten. Je bent trots op jouw eigenwijze leven.

SheWise jaarprogramma 2019

Het SheWise programma is opgezet om jouw talent goed tot zijn recht te laten komen. Want alle wijsheid van vrouwen is welkom in deze wereld. 

1. Verandering: gezond omgaan met veranderingen   Maart
2. Ontspanning: hoe doe je dat als je het druk hebt?  Mei
3. Talenten: welk talent mag jij meer laten zien?  Juli
4. Ruimte: geef jezelf de ruimte  September
5. Compassie: prettig omgaan met lastige eigenschappen   November